Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Oban, Scotland
    Posts
    8
    Images
    28

    Question Newbie needing help uploading photos

    Hi there, i'm new to this site and have tried to upload a few photos but each time it finishes uploading it says 'invalid file' (they are just jpegs at 8bit).

    Can someone point out where i'm doing wrong?

    Cheers, eejit

  2. #2
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    suffolk
    Posts
    1
    Images
    9

    Default

    maybe you need to resize them ..... just a though?

  3. #3

    Default

    Quote Originally Posted by eejit View Post
    Hi there, i'm new to this site and have tried to upload a few photos but each time it finishes uploading it says 'invalid file' (they are just jpegs at 8bit).

    Can someone point out where i'm doing wrong?

    Cheers, eejit
    Hi, I would suggest that the files are too large, if you check out any image in the gallery you will see how big the file is, that should help you to see what file sizes are ok to upload. All the best.
    Humility is an endearing quality and gains many friends, whereas arrogance loses them. Mike, 2012

  4. #4
    Join Date
    May 2010
    Location
    scotland
    Posts
    911
    Images
    32

    Default

    Hi
    It sounds like your files are too large.
    There is nothing worse than a sharp image of a fuzzy concept.. Ansel Adams

  5. #5
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Oban, Scotland
    Posts
    8
    Images
    28

    Thumbs up

    sorted! got a few uploaded now. thanks folks!

  6. #6
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Hampshire
    Posts
    1
    Images
    9

    Default I'm having problems uploading, too...

    I also am new to this forum and have tried to upload a file that is 200 KB 800x600 pixels but get a message that there is an error creating a folder. I clicked on the link to contact the webmaster, but the email address that appears in the email is invalid (it's a URL that itself doesn't work). I'm confused... Any ideas?

    Thanks.

  7. #7
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    London
    Posts
    75
    Images
    10

    Default

    Hi there

    I think that there's a problem with the galleries at the moment. The servers were changed this morning and so I think it's a problem connected to that - people are looking into it right now, but it's possible you may have issues uploading at the moment.

    Thanks
    Karen

  8. #8
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Oban, Scotland
    Posts
    8
    Images
    28

    Default

    Quote Originally Posted by Ron_Fleet View Post
    I also am new to this forum and have tried to upload a file that is 200 KB 800x600 pixels but get a message that there is an error creating a folder. I clicked on the link to contact the webmaster, but the email address that appears in the email is invalid (it's a URL that itself doesn't work). I'm confused... Any ideas?

    Thanks.
    Hi Ron! glad i'm not the only newbie lol!

    Quote Originally Posted by Karen View Post
    Hi there

    I think that there's a problem with the galleries at the moment. The servers were changed this morning and so I think it's a problem connected to that - people are looking into it right now, but it's possible you may have issues uploading at the moment.

    Thanks
    Thanks Karen, was hoping i hadn't broken the site lol!

  9. #9
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    London
    Posts
    75
    Images
    10

    Default

    The gallery should be working again now!
    Karen

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •