Results 1 to 9 of 9

Thread: Help

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    2
    Images
    4

    Default Help

    I have been trying to upload photos to the galleries and each time I get a message which says that there was trouble creating a folder for my uploads and to contact the webmaster. I have sent an email, but wondered if anyone might know if it's something I'm doing wrong or a website issue...thanks

  2. #2
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    1
    Images
    11

    Default error occurred while attempting to create a folder

    Hi

    Yes same problem on both mac and pc, it is very annoying I was tying to contact web master and got another error.

    Best wait till its sorted, I wasted too much time on this.

    Thanks
    Andy

  3. #3
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    2
    Images
    4

    Default

    There is something in the members profile editor that refers to creation and editing of folders, so I don't know if members need to create folders. I couldn't contact the webmaster via the hyperlink, so i emailed the website editor through the 'contact us' link.
    Hope it gets sorted before the competitions close.

  4. #4
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    London
    Posts
    2
    Images
    13

    Unhappy same with me...

    Hi there,
    I have been also trying to upload pics and got the same error, and when I tried to contact the webmaster there was also some sort of error. Today I did manage to send him an email.
    But it is good to know that is not a problem with my computer (Mac) but something to do with the web site.... because I'm sure it'll be fixed soon.... hopefully!!!!


  5. #5
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Merseyside.. UK..
    Posts
    10

    Default

    I have the same problem... I have also mailed the team... Well it looks like there is a problem with the site... I have mailed Karen but no answere as yet..... Lets hope it is fixed soon....

  6. #6
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Merseyside.. UK..
    Posts
    10

    Default

    Well i have just tried to upload to the Park Comp.... same problem... I did notice that there is only one pic entered in the Park comp and there has been no uploads to the gallery in 2 days....Managers/Team could you please put up a notice if you have a problem with the site....
    Cheers Barbara Luke

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •