Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 20

Hybrid View

  1. #1

    Smile Photos Not Showing

    hi all
    ive just logged on and i see that a lot of photos of my own and other peoples are not showing up in the Gallery ive
    looked to see if any thing else as been posted about this
    just wondered if there any thing wrong why there not showing to view
    cheers russ

  2. #2
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    London
    Posts
    4
    Images
    39

    Default

    Same here, I thought it was my computer and did a system restore. No joy, so the problem lies elsewhere.

  3. #3

    Thumbs up

    thanks craftwithus
    i thought it might have been a flash problem glad im not the any one seeing this lol

  4. #4
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Cradley Heath, West Midlands
    Posts
    3
    Images
    13

    Default

    Mine too...... I even logged on through my mobile to double check and had the same problem. Does anyone know if the website techies are looking to restore them? It's been like it since last night to my knowledge....... frustrated!!!!

  5. #5

    Default

    Quote Originally Posted by Clukk View Post
    Does anyone know if the website techies are looking to restore them?
    They have been notified, though it's not a critical priority (in the grand scheme of their workload) so may take a day or so before they get on it.

    Thanks for bringing it to our attention though, much appreciated.
    'The easiest way for your children to learn about money is for you not to have any'. - Katharine Whitehorn

  6. #6
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Cradley Heath, West Midlands
    Posts
    3
    Images
    13

    Default

    great news. Thanks. x

  7. #7
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    ely
    Posts
    83
    Images
    85

    Exclamation Images mine and others not displaying

    Anyone else getting the problem of theirs and others images not displaying on this website, in that some will display and others only a box with the title and the little red cross in the left hand corner, have emailed asking if there is a problem but as yet no reply. Aidy

  8. #8
    Join Date
    May 2010
    Location
    scotland
    Posts
    911
    Images
    32

    Default

    I thought it was a flash problem but it is not . I think it would be prudent not to post until they sort it out

  9. #9
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    London
    Posts
    4
    Images
    39

    Default

    Still no joy, when are the tech boys going to look at it ?

  10. #10

    Default

    Just a reminder for those who apparently missed it;

    They have been notified, though it's not a critical priority (in the grand scheme of their workload) so may take a day or so before they get on it.
    They have seen it and agree it's a general problem (and not just a local issue to specific users). However, it is not an absolute priority within their not insignificant workload, and it is, after all, now the weekend.

    So, a little patience and understanding would be appreciated.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •